Eurobasket

Παππάς: «Δείξαμε το χαρακτήρα μας»

Στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής μπάσκετ απέδωσε την άνετη επικράτηση επί της Λιθουανίας ο Νίκος Παππάς μετά τη λήξη του ματς για τους «16» του Ευρωμπάσκετ.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια με την Εθνική και περιμένει καλύτερη εικόνα στα προημιτελικά και έπειτα. Στάθηκες το γεγονός πως η πίεση και το άγχος έγιναν δημιουργικά για να έρθει η νίκη και πως εκμηδένισαν τη δύναμη της «Λιέτουβα», τη ρακέτα, και δεν τους έδωσαν τα ελεύθερα σουτ.

Αναλυτικά: «Δεν έχω το έχω ζήσει τα προηγούμενα χρόνια κάτι παρόμοιο. Το χαρήκαμε πολύ, όμως έρχεται δύσκολη συνέχεια. Σήμερα δείξαμε το χαρακτήρα μας και με τη βοήθεια των προπονητών μας που και εκείνοι άκουσαν πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πάμε από εδώ και εμπρός να δείξουμε ακόμα καλύτερη εικόνα.

Όλα τα παιδιά είχαν τεράστιο βάρος. Εγώ μέσα μου είχα μεγάλη πίεση, αλλά ανταπεξήλθαμε. Θεωρώ πως το άγχος μας το κάναμε δημιουργικό άγχος και φάνηκε. Παίξαμε με μια ομάδα που η δύναμή της ήταν η ρακέτα.

Περιορίσαμε αυτό το κομμάτι και δεν δώσαμε ελεύθερα σουτ στους σουτέρ. Τακτικά, ήταν ένα υπέροχο ματς από πλευρά μας. Σκεφτόμαστε τη συνέχεια, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και είναι στο χέρι μας να πάρουμε μια μεγάλη νίκη στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x